Избраха Мистър София 2011

Интернет
share

Млад, динамичен, модерен, възрастова граница – от 18 до 25 години и с правилни пропорции.

Това бяха само малка част от изискванията за кандидатите в конкурса "Мистър София 2011", организиран от FH 1 Agency и ПРофайл. Броени дни преди надпреварата трима от финалистите гостуваха в студиото на "Здравей, България". И още тогава си пролича мотивацията и увереността на претендентите.

Първото място и титлата "Мистър София" 2011 спечели 23 годишния Мартин Иванов. Студент, специалност Счетоводство. От няколко години се занимава и с мода, а желанието да се развива и изявява в тази сфера е голямо. Има зад гърба си титли от европейски шампионат по плуване. Активно изучава италиански.

Първият подгласник  Стоян Дудов е студент в НСА, тренира ММА, модерни танци и инструктира фитнесманиаците. Георги Михайлов зае третото място в конкурса - тренира футбол и съчетава това с работата си във Финансова къща.
Ултрамодерните дрехи на марката ZU ELEMENTS, собственост на италианските футболисти Неста и Каладзе, представиха най-новата си колекция за 2011-2012.

А любимите бански на Брат Пит "Vilebrequen" освежиха сцената на Найт Флайт и представителките на нежната половина от гостите.
По време на финалния трети кръг 14 те участници в конкурса блеснаха в класика и стил с бутиковите луксозни костюми на " M SUIT".
Подаръци от KENZO, Davidoff, Nivea, както и карти за фитнес тренировки от "FD Kempinski" получиха всички участници. За прическите на претендентите се погрижи Мирослав Ангелов, хореографията бе дело на Боян Караиванов, а официален фотограф на конкурса бе Алекс Манчев от Сант Петербург.

Победителят Мартин Иванов, модел на  агенция FH 1 Agency ще получи правото да бъде лице за 2012г. и да се снима в най-новия каталог на "Vilebrequen" в столицата на модата Париж.

Водещи новини

Още новини