Боби Кристина се сгоди за доведения си брат

share

Дъщерята на Уитни Хюстън, Боби Кристина, се е сгодила за доведения си брат, Ник Гордън. Първоначално новината се въртеше само като слух, след като двамата бяха засичани заедно, а през август на пръста на Боби Кристина се появи годежен пръстен с диамант.

Сега тя официално потвърждава, че ще се жени за Ник във видео към предстоящия първи епизод от телевизионното шоу "The Houston Family Chronicles”, което тръгва от 24 октомври и ще покаже как семейството на Хюстън се справя със загубата от смъртта на певицата, пише inews.bg

"Сгодени сме!", казва Боби на семейството си в един от трейлърите към шоуто. В друг се вижда как членовете на семейството не изглеждат никак щастливи от новината, съобщава E!Online.

Братът на Уитни, Гари, води напрегнат разговор с Ник: "Никой не знаеше, че от внук ще се превърнеш в гадже", казва Гари, а Гордън реагира със "Семейството ме мисли за лош човек."

Въпреки неодобрението на близките двамата млади изглеждат твърдо решени да бъдат заедно. Явно сближаването им е започнало след смъртта на Уитни Хюстън през февруари.

Скоро след това Ник, който Уитни Хюстън приютява в семейството преди 10 години, след като биологичната му майка не може да се грижи за него, писа в Twitter: "Просто сме близки – скърбим заедно за смъртта на майка ѝ."

На 19-ия рожден ден на Боби Кристина на 4 март Гордън написа: "Честит рожден ден... Обичам те."

По-късно двамата си направиха еднакви татуировки с инициалите WH – в памет на Уитни, а впоследствие за живяха заедно. Преди две седмици годениците участваха в катастрофа, за щастие без да пострадат сериозно.

Водещи новини

Още новини