Яйцата издават характера ни

share

Ново проучване, цитирано от DigitalSpy.co.uk твърди, че предпочитанията на човек, свързани с приготвянето на яйца, имат пряка връзка с неговата личност, работа и дори със сексуалния му живот.

Изследователи от Mindlab International твърдят, че са открили статистическата връзка, след като са интервюирали 1010 британци на Острова и са ги разпитвали за начина, по който предпочитат да консумират яйца и за аспекти и от личния им живот, пишат от inews.bg

Пет типа личности определя докладът спрямо пет различни начина на консумиране на яйца: на очи, пържени, бъркани, варени и на омлет.

Ето и удивителните резултати:

Хората, които предпочитат яйца на очи, обикновено са по-възрастни, по-щастливи, по-общителни и се обличат с дрехи с много декорации.

Консумиращите предимно варени яйца е по-вероятно да се жени – плюс това имат склонност да бъдат по-дезорганизирани, безгрижни и импулсивни.

Пържените яйца са предпочитани от мъже и то такива, които имат богат сексуален опит и, за да са още по-конкретни нещата – са от Шотландия. Похапващите бъркани яйца обикновено са по-малко невротични от другите и са собственици на жилището си.

Ако ви трябва надежден и организиран човек – вижте дали не похапва яйцата на омлет. Тези хора обикновено живеят по-дълго, а и е по-малко вероятно да се разведат.

Резултатите от невероятното проучване сочат още, че зодиакалният знак, трудовият статус, както и кога сте родени също могат да бъдат свързани с предпочитанията за консумиране на яйца.

Водещи новини

Още новини