Мадона подкрепи Обама с надпис на гърба

share

По ексцентричен начин изрази подкрепата си към кандидата за държавен глава на САЩ Барак Обама поп иконата Мадона, съобщава блогът AOL Music.

Концертът на Мадона в Ню Йорк на 6 септември се проведе едновременно с конференцията на демократите, по време на която Обама официално бе номиниран за президент.

Между песните певицата се е обърнала към 40-хилядната си аудитория с коментари по различни теми. 

Мадона разказа на публиката как по време на турнето си в продължение на четири месеца е видяла ужасяващи и велики неща. "Видях ужасни неща. Видях как хората се арестуват и хвърлят в затвора за това, което говорят, че са хомосексуалисти, че не следват правилната религия или че не са облечени както трябва”, каза тя.

Певицата допълни, че това, което е видяла, я накарало да осъзнае какъв късмет има, че живее в САЩ, въпреки че страната й не е съвършена. Мадона помоли публиката да не приема гражданската си свобода за даденост и изрази възхищението си от първата дама на страната  Мишел Обама.

След това, в частта, където обикновено 54-годишната изпълнителка показва гола плът, тя заяви: „Днес няма да ви показвам задника си. Тази вечер искам да покажа чувствата си”, заяви Мадона. След това певицата свали блузата си и показа на публиката думите "Обама" в долната част на гърба си.

Публиката ентусиазирано е прегърнала политическо изявление Мадона, отбелязва блогът.

Водещи новини

Още новини