Четвъртък е най-добър ден за секс, а петък - за брак

share

Всеки ден от седмицата е подходящ за строго определена дейност, пише в. "Сън".

Най-подходящия ден за правене на секс например е четвъртък. Изследването е установило, че нивата на естествения холестерол, който стимулира половите хормони, са най-високи именно тогава.

Ако искате да хапнете навън, най-добрият ден за това е вторник. Причината - повечето ресторанти не получават доставки през уикенда. "Не яжте риба навън в понеделник", съветва майстор готвачът Антъни Бърдейн. 

За продажба на жилището петък е най-подходящ. Продавачи, които обявяват имоти за продан в последния работен ден, имат по-голям шанс за успех, установи американската агенция за недвижими имоти "Редфин". Тя стигнала до извода след анализ на над 1,2 млн. обяви на 16 пазара в продължение на 21 месеца, пише в. "Преса".

Ако се стремите към по-висока заплата, добре е да работите са това в сряда. Седем от десет анкетирани мениджъри твърдят, че средата на седмицата е най-добрият момент да искаме повече пари, твърди компанията за подбор на персонал "Офис Ейнджълс".

Срядата е и най-подходящият ден за пазаруване. Това е най-малко претъпканият ден в супермаркетите.

Най-добрият ден за сключване на брак изненадващо се оказва петък. Традиционно сватбите се правят в събота или неделя, но ако кажете заветното "да" в петък, може да намалите наполовина цената на церемонията и празненството.

Водещи новини

Още новини