Фризьорка взе бездомник от улицата и го преобрази

Кадър: ТикТок
share

Фризьорка от град Ла Коруня в Северозападна Испания събра овациите на потребителите в социалните мрежи заради благородната си постъпка да промени външния вид на мъж, който живее на улицата.

Елиане Мартинс до Прадо забелязва бездомникът да седи на една пейка в близост до фризьорския ѝ салон и, без да се поколебае, го кани в салона, където буквално го преобразява до неузнаваемост.

Отначало не му задавах въпроси, оставих го да си допие кафето на спокойствие. После го попитах дали би искал да го подстрижа малко, обясни в интервю за Телесинко фризьорката.

След като го подлага на цялостна разкрасителна „операция”, жената не спира дотук, а му купува нови дрехи и обувки. Крайният резултат е впечатляващ, защото от клошарския образ на мъжа не е останал и спомен.

Жената казва, че всеки пък, когато мине покрай фризьорския ѝ салон, се отбива, за да ѝ благодари отново и отново. Самата тя се надява с тази история да окуражи и други хора да вършат добро и да проявяват съчувствие.

За финал Елиане Мартинс до Прадо признава, че това не е първият случай, в който променя външния вид на бездомник, но е първият път, в който го прави публично, чрез социалните мрежи.

Водещи новини

Още новини