Жена откри тайно помещение в дома си, посъветваха я да се обади в полицията

Кадър: ТикТок
share

Млада жена от САЩ озадачи последователите си в ТикТок, след като пусна клипче в социалната платформа, от което се разбира, че е попаднала на тайно помещение в дома си.

Във видеото тя пита хората какво да направи, след като установила, че тайното помещение представлява кабинет, който на пръв поглед изглеждал нормален.

В следващо клипче жената прави уточнението, че всъщност става дума за баня в мазето, което прави историята да звучи още по-зловещо. В крайна сметка тя заявява, че помещението „със сигурност“ е предназначено за деца, тъй като е доста малко и тесно, допълвайки, че на няколко пъти си е ударила в главата, щом се опитала да се изправи.

Както се вижда от кадрите, въпросното помещение е оцветено в яркосиня боя. Забелязват се още детски рисунки, отпечатъци от детски ръчички и крачета, рисунки на цветя и пеперуди, както и надпис „Love Shack“. На една от стените пък се четат имената Ребека, Кели и Сара.

Някои от потребителите в коментарите я съветват да се обади в полицията, независимо от предназначението на тайнствената стая.

Водещи новини

Още новини