„Вкъщи постоянно позволявам да ми се сготви. Моята любима ми готви постоянно”. Това каза в „Интервюто в Новините на NOVA” шеф-готвачът и ресторантьор Иван Манчев.
Той не скри, че не е претенциозен и не прави забележки за гозбите на половинката си.
Топкулинарът препоръча в новогодишната нощ да сготвим телешко, риба или свинско, поднесени с хубава гарнитура. "Храната трябва да подсказва какъв е сезонът", категоричен бе Манчев.
Шефготвачът съветва след традиционното преяждане по празниците да приемаме по-леки храни като пилешко месо, риба, зеленчуци и плодове и да избягваме храненията в късните часове на денонощието.
„По естествен път този, който предлага висока цена, след това ще отпадне, защото той не дава качество. Спекулата винаги си личи от далече”, коментира той високите новогодишни куверти по родните курорти.