Калин Георгиев се изгаври с Бареков: Дръж се за жена си! (видео)

share

Поредна мишена на тънкото чувство за хумор на главния секретар на МВР Калин Георгиев стана Николай Бареков. Той беше гост в рубриката „Гореща точка“, където разговора започна с мерките предприети от МВР за овладяване на паниката около земетресението в София и Перник.

Докато течеше живата връзка от Геофизичния институт на БАН, Бареков изпадна в откровения, че изключително много го е страх от земетресения и турбуленция. Водещият даже си призна в ефир, че жена му се присмива, че хем е два метра, хем изпитва ужас от въздушните ями. Самият Бареков обясни страха си с липсата на възможност да реагира. „Ако бандит ме пресрещне на улицата ще разчитам или на Калин Георгиев, който да го залови или да го набия“, смело каза Бареков. След тези думи главният секретар вече не издържа и се обърна към водещия „дръжте се за жена си, г-н Бареков“.

Преди време жертва на хумора на Георгиев падна и водещата на Код: Криминално Мая Костадинова. Главният секретар отряза журналистката с думите „перифразата на един глупав въпрос не го прави умен“.

Водещи новини

Още новини