Смразяващо пророчество на Ванга за България и света през 2021-а

Pixabay
share

За нея говорят милиони по света. 24 години след смъртта ѝ предсказанията ѝ вълнуват хора от всички краища на планетата, а неотдавна световните медии дори я нарекоха "Балканския Нострадамус".

Изследователи твърдят, че близо 85% от прогнозите ѝ са изпълнени до този момент. Според тях тя е предсказала атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. Смята се, че е пророкувала още и значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато щял да дойде краят на света. Тя е българската пророчица Ванга, а ние ще спрем вниманието си на предсказанията, които прочутата врачка от Петрич е направила за 2021 г.

Ванга предсказала появата на COVID-19 и лека срещу него

Нашествие на екстремисти

Малко преди да издъхне на 85-годишна възраст, Ванга предсказала, че през 2021 г. "нашествие на екстремисти" ще залее Европа. По думите ѝ континентът ни щял да бъде изправен пред заплахата от химически атаки от "нашествениците". Ванга прогнозирала също така и икономическа криза за Европа.

Покушение срещу руския президент Владимир Путин

Getty Images/Guliver

Опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин е сред прогнозите на ясновидката. По думите ѝ заплахата срещу лидера на Кремъл щяла да дойде от недоволни хора в държавата. Дори има слух, че Путин възнамерявал да се оттегли от поста си по-рано от предвиденото именно заради пророчеството на Ванга. Дали това наистина ще се случи, предстои да разберем.

Катаклизми и природни бедствия

Петричката врачка пророкувала и редица катаклизми и бедствия над света. Според нея съзнанието на хората щяло да претърпи абсолютна промяна. По думите ѝ 2021 г. щяла да бъде белязана от много трудни времена и изпитания за цялото човечество.

Pixabay

Прочети още за пророчествата на Ванга за 2021 г. ТУК 

Водещи новини

Още новини