Особености на мъжката житейска еволюция

share

Времето е един изключителен фактор, който дава невероятно отражение върху качеството на живот. Той може да е мерило за оцеляването на една личност сред морето от моди и различни нови културни движения.

В едно такова време дойде "културното" изпитание поп-фолк и намери почва сред борческата феодална натура. Друго предизвикателство може да бъдат всички телевизионни канали, с разнообразни американски филми, чийто сценаристи видимо са злоупотребявали с абсент. Социалният свят се движи на много високи обороти, забавленията са по-достъпни от всякога, а пороците - повече, отколкото човешкият организъм е способен да понесе.

При наличието на толкова много фактори, само времето може да бъде мерител на развитието на личността. То е необходимо, за да може средностатистическият мъж спокойно да каже "Вече не съм толкова млад, за да разбирам от всичко!". Не знаем колко години трае мъжката житейска еволюция, но спокойните погледи на някои старейшини показват, че средностатистическият мъж печели повече с всяка следваща година. Ако жените са като виното - с всяка следваща година да стават по-добри, мъжете са като коняка - цената му се повишава с всяка следваща секунда. Не сме толкова стари, колкото Мъртоу, но определено ще дойде един момент, когато всички ще се откажат от тези глупости (така каза)!

Вижте с какво започва това приключение а.к.а. криза на средната възраст.

1. Силната музика

Спомняте ли си онзи досаден чичка, който постоянно викаше полиция, докато тествахте носещите стени на блока с новия 3-мегаватов буфер? Необходими са около 10 години, за да разберете, че е бил прав и това, което сте наричали музика (тогава се отдавахме на мистичните електронни звуци) е било съвършената глупост - няма да казваме подобни думи за бай Миле Китич! Силната думкаща музика започва да влиза твърде грубо в съзнанието ви така, както влиза изравнителната сметка за парно - само вие не сте пипали топлинния счетоводител. Един ден осъзнавате, че музиката не се състои само от разновидности на баса, а ушите и съседите ще ви бъдат благодарни за това откритие. Минавате следващото ниво на еволюция, когато инвестирате повече в качествена техника, която ще даде по-чист звук, отколкото големият електронен тъпан за разбиване на камъни в бъбреците. Да не забравяме, че меката кехлибарена топлина реагира положително на плачещата китара, онзи измъчен вокалист и лириките, с които може да докарате световен мир, стига да липсваха музикални феномени като Кондьо.

Прочети повече ТУК.

Водещи новини

Още новини