Астролог: Финансови и любовни разногласия до сряда

share

Дните от втората половина от седмицата са благоприятни за преговори, за пропаганда или за начало на предизборна кампания, прогнозира руският астролог Михаил Преображенски.

Тази седмица не е богата на астрологични събития, но в първите дни много силно ще продължи да ни влияе съвпадът Слънце-Марс.Под негово въздействие бяхме и през миналата, но сега то се усилва заради резонанса с Венера. Заради това ще се усложни общуването между партньорите и вероятно разногласията ще са предимно по теми от финансово естество, прогнозира руският астролог Михаил Преображенски в седмичния си хороскоп, публикуван в pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман".

Хубавото е, че действието на Слънце-Марс отминава и се формира друг фонов аспект. Той е между Юпитер и Уран. Кулминацията му ще е чак следващия понеделник (22 юни), но благоприятното му влияние ще се чувства и сега, уточнява феноменът.

„Наличието на благоприятен аспект между двете планети, може да доведе до подобряване на международната обстановка. Дните във втората половина на седмицата са хубави и за преговори, за пропаганда и за начало на предизборна кампания. Възможно е тогава бизнесът да получи неочакван подарък от властта“, прогнозира астрологът.

В дните от петък до неделя ще ни влияят най-силно краткотрайните хармонични аспекти на Луната с другите планети. Заради това състоянието на биосферата ще остане благоприятно, добавя Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Четвъртък – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Неделя – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.
Сряда, четвъртък – за Телец, Дева, Скорпион и Риби.
Неделя – за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Водещи новини

Още новини