Астролог: Пазете се от аварии, травми и конфлитки до петък

  • 13 юли 2015 10:49

  • 3438
  • 2
Астролог: Пазете се от аварии, травми и конфлитки до петък
©

Европейският съюз преживява най-голямата си криза. Тази седмица ще е трудна за страните от еврозоната. Предстои да се вземат много трудни решения, но аспектите, които планетите образуват, не са никак благоприятни, твърди астрологът Михаил Преображенски, цитиран от "Флагман"

Почти през цялата седмица състоянието на биосферата ще остане неблагоприятно. Относително неутрално ще е то само в два от седемте дни, т.е. в петък и в събота. През цялото време обаче кривата, показваща състоянието й, ще е в отрицателната зона. Това може да се види и от диаграмата, която руският астролог е публикувал в сайта pro-gnosis.ru.

От понеделник ще сме под влияние на неблагоприятния аспект Слънце – Уран, което ще е най-силно в областта на финансите, на кредитите и на данъците. Възможни са обаче и травми, технически аварии и ужасни конфликти, предупреждава Преображенски.

Неблагоприятно ще ни влияе до петък и комбинацията Венера-Сатурн. Аспектът ще е точен във вторник вечер. Венера сега символизира парите, а в момента „отговаря“ за материалния обмен, обяснява руският феномен. Според него, седмицата не е никак добра за крупни сделки и за инвестиции. На сериозно изпитание ще бъдат поставени партньорските отношения заради обиди и ограничения.

Най-неблагоприятните дни са сряда и четвъртък, когато Меркурий и Марс ще са в опозиция на Плутон. В сряда напрежението ще се засили заради резонанса от аспектите на Луната, а в четвъртък – заради Новолунието в 24 градуса на Рак. Това ще ни пречи да вземаме разумни решения, ще станем по-агресивни и повече хора ще проявят инат, добавя астрологът. Според него, в този период ще ни влияят вероятно и геомагнитни смущения (магнитни бури). Желателно е заради напрегнатия аспект Уран – Плутон да са по-внимателни хората, които имат планети в 14-15 градуса в Овен, Рак, Везни и Козирог. Двете планети може да предизвикат най-голямата криза през последното десетилетие, прогнозира Преображенски в седмичния си хороскоп, публикуван в pro-gnosis.ru.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, сряда, четвъртък, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Понеделник, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Вторник, събота – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник вечер – за Лъв и Водолей.
Сряда, четвъртък до обед – за Телец и Скорпион.
Събота – за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Novini.bg
3438 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.13 | 13:55

2
Добре,след петък няма да се пазя

2015.07.13 | 13:55

1
В събота и неделя , няма да се пазите . В понеделник ще се пазите малко , а после много .

Добави коментар

Водещи новини