Негативните черти, с които губите женското внимание

share

Кавалерството се смята за мъртво, феминистката продължава да вярва в подтисничеството, а масовата аудитория залага на визията "лошото момче" с надеждата, че довечера ще има компания в леглото.

Да бъдеш мъж е много трудно начинание и няма нищо общо с пола. Мъжкото съсловие се възпитава, обучава и въвежда в света на джентълменството, добрия тон и разум. Единственият проблем е, че в днешно време ще бъдете обявен за гей, ако покажете по-високо възпитание от възприетото в социалната среда. Благодарим на онези 10-15% от мъжкото съсловие, които все още показват разликата между бабуна и хомо сапиенс. Запознайте се с най-грозните навици, които един мъж може да използва:

1. Подвикването

Във всяко междублоково пространство се крият няколко малки кръчмоподобни кафенета с фонови заглушители като поп-фолк и звук от свистящи гланцирани карти върху вестник или стара пластмасова маса. Ароматът на хмел се заменя в по-късните часове с нещо гроздово и хормоните започват да бушуват като метал публика в пого. Точно тук можете да станете свидетели на ухажорските умения на плейбоя от хоремага! Предполагаме, че авторите на всяко подвикване са прекалили с немското порно и вярват, че един комплимент относно циците или задника на жената ще е достатъчен, за да задоволят третото стъпало в пирамидата на Маслоу - любовта. Няма нищо по-мъжко от мощен вик със заряда на един от най-древните комплименти: "Е*аси задника!". Сериозно, колко от жените са се върнали с пърхащи пеперудки в корема, за да Ви кажат, че Дон Жуан не може да Ви стъпи на малкия пръст?

Още по темата прочети тук.

 

Водещи новини

Още новини