Пророчествата за 2015 г. вещаят потопи, срещи с извънземни и начало на апокалипсис

Getty Images/Guliver
share

2015 г. според Ванга е предпоследната година преди апокалипсиса, който след като не се състоя през 2012-та се очаква през 2016 г.

Според някои пророчества на Ванга това може да се тълкува в няколко посоки - икономическа криза в началото на годината и глобална катастрофа, като някои страни в Европа, Латинска Америка и Югоизточна Азия ще бъдат покрити с водите на световния океан. Тя е прогнозирала и започването на епидемия от ужасна болест, за която няма скоро да бъде открит лек.

Френският астролог и пророк Нострадамус посочва, че 2015 г. ще бъде неспокойна. В океана ще започне да измира рибата, суша ще измъчва Индия и Китай, ще има недостиг на храна и питейна вода.

Според информацията от разшифроването на четиристишията  му, светът е изправен пред два пътя на развитие. Според единия ще започне ужасна война между Турция и Иран, но Китай ще успее да потуши сблъсъка. Други посочват конфликт между САЩ и Русия и виждат дори използването на ядрено оръжие, с уточнението, че все пак може разумът да надделее.

Според руско издание Нострадамус е предрекъл за 2015 г., че мъртвите ще бъдат възкресени, а също и че ще бъде открита рецепта за удължаване на живота и човек ще живее поне до 200 години.

Американският ясновидец от началото на 20-ти век Едгар Кейси е по-оптимистичен. Според него славянските народи ще се обединят, като ще се засили политическото и икономическото влияние на Русия на световната сцена. Той е бил категоричен, че трета световна война няма да има, защото война ще ни обяви самата природа. Освен това щял да се приземи космически кораб на представители на Космическия съюз, които ще ни поставят ултиматум, ако не прекратим всички войни, човечеството ще бъде унищожено.

Руснакът Павел Глоба предвижда криза и то с международни размери, която ще продължи чак до 2020 г.

Водещи новини

Още новини