Майка профука 25 000 евро за куклите си, няма пари за децата си

share

Майка на две дъщери, която профукала над 25 000 евро, за да обогати колекцията си от кукли и да обнови гардероба им, заяви, че няма финансова възможност да се грижи за децата си.

Освен това тя заяви, че купуването на дрехи за хлапетата е напълно безсмислено, защото те ще пораснат, а блузите и панталоните скоро няма да им стават, пише "Новинар".

33-годишната британка Кери Уилямс била нормална майка на две момиченца, докато през 2012 г. не претърпяла спонтанен аборт. Тогава тя открила утеха в реалистично изглеждащи кукли, всяка от които струвала между 190 и 500 евро. Започнала да си купува все повече от тях и да ги гледа като истински бебета. По цял ден ги преобличала, люлеела и им пеела песни, а разходите за куклите скочили до небето, когато Кери взела четири бебешки колички, една от които за 1300 евро, в които да вози пластмасовите си деца. Освен това започнала да ги облича в дизайнерски дрехи на едни от най-известните модни къщи, като редовно обикаляла магазините и там обличала куклите си в дрехите, преди да ги вземе.

В същото време тя не искала да купува никакви дрехи и обувки на дъщерите си, защото скоро щели да им омалеят. Когато едното момиче й поискало един чифт точно определени кецове, Кери й заявила, че няма пари за това, а на следващия ден взела абсолютно същия чифт за една от куклите си.

Освен това побърканата жена настоявала куклите да „спят” в спалнята, което дразнело мъжа й. Чашата в отношенията им обаче преляла, когато Кери поръчала да й изработят точно копие на бебето, което загубила. Когато двойникът, наречен Тил, се появил в дома им, мъжът вече не издържал и се изнесъл.

Водещи новини

Още новини