Овце изядоха дрога за 5000 евро

share

Овце изядоха подхвърлена край ферма марихуана на стойност над 5000 евро, след което прекараха цял следобед, опитвайки се да се освестят.

Животните от ферма в британското графство Съри били привлечени от няколко черни чувала, оставени край пасището, и се нахвърлили да ядат, като преди това успели да разкъсат чувалите, пише "Новинар".

Малко след това стопанката им ги видяла как се препъват на всяка крачка, едва пазят равновесие и издават странни звуци. Забелязала и черните чували, като се уплашила, че в тях може да има някаква отрова, която да убие стадото. Когато се доближила обаче, усетила силната миризма на канабис.

Фермерката веднага звъннала в полицията, където констатирали, че в чувалите е имало трева за около 5000 евро. Разследването им откъде се е появила дрогата обаче е затруднено, тъй като овцете изяли по-голямата част от доказателствения материал.

Малко по-късно собственичката разказа, че овцете бързо са оправили поведението си след пашата с канабис, но скоро ще стане ясно дали дрогата се е отразила на месото им.

Водещи новини

Още новини