60 секунди, които ще променят начина ви на мислене (видео)

share

Последните дни в мрежата се върти едно видео, което показва как разсъждават хората днешно време. Този 60-секунден клип може изцяло да промени начина ви на мислене, пише inews.bg.

Идеята, която стои зад експеримента (ако можем така да го наречем) на главния герой е силно послание, което цели да достигне до всички хора по света. Човекът споделил видеото в социалната мрежа посещава няколко ресторанта, като целта му е да види колко хора са склонни да споделят от храната си на нуждаещ се.

Оказва се, че хората в заведенията не са толкова склонни да споделят храна, когато някой им поиска. Точно обратното се получава, когато момчето излезе на улицата и помоли за парче пица бездомник, за който това е единствената храна, с която разполага.

Както сам отбелязва младежът в профила си в YouTube: "Това е първият бездомник, който попитах за храна. Не съм поправял нищо във видеото."

Момчето се надява клипчето да достигне до повече хора и да бъде пример за обществото, в което живеем, защото както той сам казва: "Понякога тези, които имат по-малко, дават повече."


 

Водещи новини

Още новини