Ясновидка: Жена ще оправи България през 2017

share

За способностите на ясновидката Ивана е без значение дали човекът е близо до нея или на огромно разстояние. Само по негова снимка или по гласа му 60-годишната пророчица може да каже какво е здравословното му състояние и какви проблеми го мъчат в личния живот. Ивана умее да разгадава събития и да им въздейства дори по снимка. Ясновидката разкри какви са прогнозите за бъдещето на страната ни, пише в. "Уикенд".

Много партии ще се изредят да управлява. Положението ще става все по-зле. Едва към 2017 г., когато начело на държавата застане жена, ще настъпят осезаеми промени към по-добро.

Други народи ще изчезнат, но българите - никога! Предстоят огромни промени. Точно когато всичко ще изглежда непоправимо, ще настъпи обрат. На власт ще дойдат хора, които наистина ще милеят за родината ни. България я чака голям възход в периода 2017-2029 година. Бързо ще наваксаме и ще станем една от 10-те най-развити европейски държави.

2014 ще е година на голяма нестабилност. Ще има много природни катаклизми, самолетни катастрофи, терористични актове, камикадзета и висока смъртност на човешкото население  по цял свят. Кризата в световната икономика ще се засили, а светът ще бъде изправен на прага на ядрена война.

България наистина я чака възход, но преди това, в следващите 2-3 години кризата ще се задълбочи. Десетки хиляди ще изгубят работата си.

Водещи новини

Още новини