НЛО над Витоша

share

Летяща се появила над планината Витоша сутринта на 9 март. То било снимано случайно от жител на ж.к. "Иван Вазов", пише "Днес".

Студен забелязал нетипичен обект във въздуха, наподобяващ облак, но с идеална овална форма на няколко нива. Веднага след като заснел летящия обект той се изпарил.

Това не е първото посещение на извънземни над Витоша.

Преди време жител на Кладница обяви, че в сряда през нощта е видял как светещо кълбо с неонова диря е прелетяло над последните къщи в селото. Странната летяща чиния дошла от посока Перник, увиснала над планината и известно време пускала огнени езици по върховете на дърветата.

 

Медиумът Ваня Лунгарова не е изненадана от поредната поява на НЛО над района на Витоша. Тя е убедена, че планината се посещава от другоземците заради тайната, скрита в недрата й, където те са открили нещо изключително ценно, но все още неизвестно за нас хората.

Интересно е че приживе пророчицата Ванга също е гледала с респект на планината край София. Ванга е усещала силата, която бушува в недрата й. Дори преди смъртта си е предупреждавала, че до края на този век Витоша може да изригне и да излее гнева си, така както Везувий е помел Помпей. Според учените това е невъзможно.

Водещи новини

Още новини