"Дейли Мейл": Българските медии лъжат за болестта на Анджелина Джоли

share

Холивудската актриса Анджелина Джоли е в добро здравословно състояние, съобщи за "Репортер" британският „Дейли Мейл".

Българските медии в продължението на две седмици пишеха, че здравословното състояние на актрисата е много тежко, че тя едва ли не е на смъртен одър. Много информационни сайтове и вестниците публикуваха новини с гръмки заглавия „Анджелина Джоли умира", „Анджелина написа завещание" или „Джоли се сбогува с децата си в предсмъртно писмо", като се позоваваха на текстове на чужди медии, а най-често цитираха английското издание на „Дейли мейл".

„Българските медии или лъжат или нещо са се объркали. Никога не сме публикували подобна новина, защото това е пълна измислица. Ако Анджелина Джоли умира, това ще е голяма новина и ще я има във всички медии по света", обясниха от „Дейли мейл" пред вестника.

От изданието цитираха и последната новина публикувана в сайта им, която разказва, че Джоли в добро здравословно състояние и празнува Деня на благодарността с шестте си деца в Австралия. Освен това допълниха, че ако 38-годишната актриса не се чувстваше добре нямаше да снима нов филм в Австралия.

Холивудската актриса е режисьор на филма „ Несломим", който разказва историята на олимпийския атлет Луи Замперини. Той взима участие във Втората световна война, когато самолета му е свален насред океана. Спортистът е принуден да се бори за живота си в продължение на 47 дни лашкайки се в океана, докато не бива пленен от японци.

Водещи новини

Още новини