Анджелина Джоли получи "Оскар" за хуманитарна дейност

  • 17 ноември 2013 12:13

  • 2819
  • 3
Анджелина Джоли получи "Оскар" за хуманитарна дейност
©

Актрисата, режисьор и сценарист Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския получи почетната награда „Джийн Хершолт“ за хуманитарна дейност (Jean Hersholt Humanitarian Award) на Американската академия за филмови науки и изкуства.

Специалният приз се дава на хора от филмовата индустрия, чиито хуманитарни прояви са донесли признание на шоубизнеса, предаде БТВ.

„Оскар“-ът Анджи получи по време на Governors Awards – събитие, което има за цел връчване на почетни награди на Филмовата академия. Събитието се състоя в „Холивуд енд Хайленд“ в Лос Анджелис.

На церемонията Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския беше придружена от годеника си Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и техния най-голям син Мадокс. След връчването на престижната статуетка актрисата благодари на своя спътник в живота, казвайки: „Любов моя, твоята подкрепа направи всичко, което правя, възможно.“

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2819 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.18 | 16:47

2
Да й сeра между новите ЦИЦKИ .

2013.11.21 | 22:01

3
Ти за друго не ставаш.
know how

2013.11.18 | 13:57

1
За хуманитарната си дейност не би ли трябвало Джоли да получи Нобелова награда? Скоро може да започнат награждаване с Оскар за победителя в надяждането с хамбургери...

Добави коментар

Водещи новини