Кучето на Обама получи любовно послание (видео)

share

Рамона от породата голдън дудъл отправи любовно предложение към Бо, домашния любимец на президента на САЩ Барак Обама.

Двегодишната женска, ухажваща четириногия обитател на Белия дом, е от щата Орегон. Тя "пусна" в интернет малък клип, в който кани Бо да бъде неин кавалер на благотворителна "кучешка вечеринка", предаде БТА.

Във филмчето се разказва как Рамона се опитала да покани водното португалско куче на президента чрез Фейсбук и Туитър, но така и не получила отговор. Тогава решила да телефонира в Белия дом, но от там й отговорили, че Бо няма мобилен телефон. Накрая
напористата Рамона решила да му изпрати писмо. В него е написано: "Мили Бо, ще дойдеш ли с мен на вечеринка?".

След това пред обектива на камерата се появява и официалната покана: "Скъпи Бо, ние те каним да посетиш кучешкия празник на природозащитниците в Орегон. И да се ожениш за Рамона, ако пожелаеш!". Партито ще се състои на 11 май в Портланд.

В американските медии често се появяват истории за обикновени хора, канещи знаменитости по различни поводи, като им изпращат видеопослания в мрежата. Така преди време актрисата Мила Кунис се съгласи да придружи американски сержант на годишния бал на морските пехотинци в малко градче в Северна Каролина.

На подобно мероприятие присъства и певецът Джъстин Тимбърлейк. Той прие поканата на своя фенка, военнослужещата Келси де Сантис, която му изпрати послание в YouTube. Неотдавна американски ученик покани за абитуриентската си вечер модела Кейт Ъптън.

Водещи новини

Още новини