Мъже разбраха какво е да раждаш (видео)

share

Двама холандски водещи решили да изпитат контракциите, които всяка жена преживява преди раждането, с цел да докажат, че жените са по-слаби и затова трудно понасят родилните болки.

В предаването си Денис Сторм и Валерио Зена представят най-различни лудости, затова решили да изпитат и родилните болки на жените. Двамата отишли в холандска болница, където с помощта на електро стимулиране всеки може да почувства колко наистина боли при раждането.

Въпреки че цялата ситуация трае общо два часа, за разлика от истинското раждане, което може да продължи до два дни, двамата стигнали до заключението, че това е едно от най-болезнените опити, които са имали.

Преди опита, двамата с усмивки и майтапи питали медицинските сестри дали и те могат да крещят и псуват, както това правят жените.

На отговора, че това гарантирано ще го правят, те са се изсмели. Както и при истинското раждане, започнали с леки контракции, които двамата прикрили с насмешки. След известно време обаче, когато започнали контракциите преди самото раждане, двамата крещели, скачали и притискали възглавниците.

В крайна сметка и двамата се съгласили, че това е истинско мъчение.

 

Водещи новини

Още новини