Брад Пит не обичал осиновените си деца

share

Брад Пит демонстрира по-голяма близост със собствените си деца Шайло, Вивиян и Нокс, отколкото с осиновените Мадокс, Пакс и Захари.

Папараците неведнъж вече са засичали звездата да показва – може би неволно – предпочитания към мъниците, на които е биологичен баща. Тройката по-големи му е нещо като зестра, получена заедно с бъдещата съпруга Анджелина. Пит може да бъде засечен предимно с мъниците, ако изобщо се занимава с децата. С големите обикновено е мама Джоли.

Пит е по-привързан към децата, на които е биологичен баща.

Не е тайна, че за голямата челяд се грижи цял отбор детегледачки, сестри и домашни помощнички. Личният персонал, който осигурява на звездната двойка спокоен бит, наброява повече от 20 души. Персоналът в детското „отделение” е подбиран на специален кастинг и задължително условие за детегледачките е да говорят по два езика, тъй като „отборът” е международен.

При последното си пътуване до Великобритания Анджелина и Брад си разделили децата за разходка. Мадокс, Пакс и Захари се изнесли с майка си на среща с Ръсел Кроу, а Пит излязъл по мъжки само с Нокс и двамата се заплеснали по чудесиите в магазина “Legoland”. На персонала родителите оставили Шайло и Вивиян.

Светски хроникьори отбелязват критично, че в навечерието на сватбата си двойката буквално пилее пари и не брои потрошените пачки, като заедно с ремонта на имението им в Южна Франция разходите за подготовката на събитието вече са надхвърлили сто милиона долара.

Водещи новини

Още новини