Пацо от „Стъклен дом” хлътнал до уши

интернет
share

Синът на Катето Евро – Александър Кадиев, беше засечен на морето с новото си гадже Таня.

Актьорът от „Стъклен дом”, който изпълнява ролята на леко шантавия Пацо, е хлътнал до уши и не може да се отдели от любимата си. Той беше заснет от папарак как нежно прегръща и целува Таня на плажа в Резово.

Според запознати знойната брюнетка е от Пловдив. Тя също се топеше от удоволствие и кокетничеше със звездното си гадже. Любопитното е, че двамата се бяха настанили на незаконния бар на риалити героя Андрей Едрев от „Островът на изкушението”, който вече е заплашен, че заведението му ще бъде бутнато.

Таня е една от най-известните салса танцьорки в България. Хубавицата и Пацо са заедно отскоро. Искрите припламнали в Пловдив, когато актьорът посетил града под тепетата. Там Кадиев играеше в спектакъла „Горката Франция” в лятно кино „Орфей”.

Междувременно стана ясно, че „Стъклен дом”, който отскоро започна да се излъчва в Македония от „Канал 5”, се посреща с изключително одобрение от зрителите, съдейки по отзивите в сайта на телевизията. „Отлично”, „браво”, „супер филм” и много поздравления за излъчването на сериала препълниха форума.

В материал, публикуван пък на сайта на македонския вестник „Дневник”, Даут Даути пише: „Преди няколко дни бях приятно изненадан, когато по една наша телевизия ухото ми долови диалози на български език в един сериал”.

Водещи новини

Още новини