15 бона месечно за леглото на Елена Петрова

  • 06 септември 2011 13:16

  • 1980
  • 0
15 бона месечно за леглото на Елена Петрова
© Интернет

15 бона на месец струва удоволствието да се спи в леглото на Елена Петрова, в което тя се въргаля с Калин Врачански в “Стъклен дом”, пише “Телеграф”

Толкова излиза наемът, който се плаща за луксозната къща. Екипът на най-популярната българска тв. сага е предплатил за година.

Всеки, който иска може да наеме къщата и да спи в леглото на любовта на Камен Касабов и мащехата му Боряна, или пък да хапне на масата, на която Ламбо вечеря със своята екранна съпруга. Наемът за снимачния екип и за туристи е един и същ.

През есента в къщата в Драгалевци се завръщат кинаджиите за следващите драматични серии. Преди време екипът снимал и в друга къща на Брендо – хотел до Съдебната палата, носещ името на цвете. За снимките там са платени обаче доста малко пари. “Стъклен дом” се снима в още една луксозна къща в Драгалевци.

Там се подвизава семейство Атанасови - Георги Кадурин и Яна Маринова. Според запознати имотът се дава срещу 10 000 лева на месец. Къщата също можела да се наеме от туристи за лятна вила.

Няколко столични мола също станали терен за снимките в сериала. Дори хале близо до Централните гробища било наето за продукцията. На Съдебната палата също е платено за снимките, но там парите са в рамките на 2000 лева на месец./БЛИЦ

Последвайте канала на

1980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини