Седмичен хороскоп от 9 до 15 септември

share

Астро-аспекти

На 9 септември Меркурий влиза в Дева

На 12 септември Меркурий секстил Марс

На 12 септември Слънце квадратура Юпитер

На 15 септември Венера тригон Юпитер

Луната през седмицата преминава в знаците –  Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 10 (след 14:23ч), 11 (до 15:28ч), 12 (след 16:26ч), 13, 14 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 10 (след 14:23ч), 11, 12, 13, 14 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

09.09. 20:12 - 09.09. 20:27
12.09. 03:22 - 12.09. 05:39
14.09. 10:38 - 14.09. 10:55

Овен – Внимавайте за дисонантни аспекти от Венера във Везни до Марс в Рак към вашия знак. Това може да пробуди ревност, да създаде трудности, несъвместимост, борби за власт или дори риск от раздяла, причинена от изневяра! Възможно е вашите професионални задължения да са причина за дистанция и емоционално отчуждение. За несемейните обаче може да става въпрос за инициатива, излизане от личен балон на срамежливост, резервираност и задръжки! Внимавайте за склонността към разпиляване на силите. Старайте се да се мобилизирате.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Телец – Започва една сравнително добра седмица за вас. Тригонът на Слънцето в Дева към вашия знак ще бъде идеално време за презареждане на батериите ви с медитация, йога, положителни утвърждения и духовни ритуали. Физически този транзит може да облекчи притесненията, свързани със стомаха и червата, да ви помогне да станете активни и да следвате добрите правила на строгия начин на живот! Меркурий в Дева ще окаже пък положително въздействие върху физическата ви динамика и умствената ви гъвкавост! Получавате перфектната възможност да изследвате нови аспекти от живота. 

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци – Тригонът между Юпитер във вашия знак и Венера във Везни предвещава прекрасен период на хармония, радост и емоционално удовлетворение. Плутон, който временно се завърна в Козирог в осмия ви дом води до дълбока трансформация и вътрешна сила.  Любовта ви вдъхновява, насърчава ви да станете най-добрата версия на себе си, да блеснете, да се чувствате горди, да изживеете интензивно една подхранваща и мотивираща история! За хора в стабилна връзка, това може да бъде сензорен стимул като подправка за съживяване, възстановяване чара на връзка, затънала в монотонност и предсказуемост!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Транзитът на Слънцето и Меркурий в Дева може да предвещава добри моменти в компанията на близките ви, както и желанието да учите, да продължите обучението си или да финализирате определени административни процедури. Ще бъдете любопитни, динамични, гъвкави, екстровертни и усмихнати. Марс във вашия знак предвещава период на борбеност, интензивни дейности и доста бърз и интересен ритъм на живот! Въпреки че тази планета на огъня, действието и мощната енергия попада във вашия знак, вие можете да я използвате като защитна енергия и творчески потенциал!

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Седмицата ще бъде интересна финансово, по отношение на ценностите, материалната и емоционалната сигурност, но също така и по отношение на приятелствата и сътрудничеството. Доста плодотворен период за онези, които са по-общителни и отворени за промени в личния си живот и контакти. Може да има интересен развой на събитията, затова не стойте в сянка и не отказвайте срещи. Физическото и психическото здраве ще бъдат отлични, а енергийните нива също ще бъдат много високи. На работното място ще можете да намерите решения на всеки проблем, който имате, чрез нови и креативни идеи. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – През тази седмица бихте могли да започнете нов жизнен цикъл на емоционално, сантиментално, професионално ниво или да се възползвате от потока енергия от жизненост, символизиран от транзита на Слънцето в слънчевият ви знак! Венера във Везни във втория ви дом ви предоставя страхотни възможности да се насладите на живота, да се тревожите по-малко, да преоткриете вкуса към удоволствието без вина или упреци! Движението на Меркурий през вашия знак ще изостри мисловните ви процеси и ще засили способността ви да общувате. Започва нова фаза на интелектуално развитие. Ако искате да тръгнете по нов път, тогава е по-добре да следвате вътрешният си инстинкт. 

Благоприятни дни – 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – Ще се стремите към нови хоризонти, бягство от рутината, пътуване за удоволствие. Подходящо време да заявите себе си, да заемете централно място, да се възползвате от нови възможности, да получите доказателство за умения и най-вече да изпитате повече удоволствие от изпълнението на ежедневните задачи! Можете също така да започнете нов бизнес, включващ доза риск, или да започнете нещо от нулата, да възстановите стабилната си база след големи изпитания или реално или символично прекъсване на старите източници! Вие оформяте своята реалност с вашите мисли, така че обърнете внимание на мисловните си модели. Не се водете по чужди съвети. Вярвайте на инстинкта си.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Скорпион – През тази седмица ви очаква пробуждане и нови прозрения за посоката на живота ви. Вътрешната работа, почивката, прошката, помирението с миналото ще бъдат благоприятствани от Венера в 12-я ви дом. Марс в тригон към вашето Слънце ще бъде идеален за пътуване, разширяване на хоризонтите ви, намиране на нови стимули в съответствие с вашите нужди да растете и да вървите напред! Юпитер във вашия осми слънчев дом дава защита при големи изпитания, използвайки кризите като трамплин! Вашите интимни отношения може да се трансформират и задълбочат. Бъдете внимателни по време на социални събирания и групови дейности.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – Началото на седмицата ще бъде трудно за вас. Марс в 8-ми слънчев дом, от друга страна, често може да ви прави депресирани, меланхолични, с чувството, че се сблъсквате с препятствия навсякъде по пътя си. В известен смисъл това е необходимостта да се откажете от стария начин на действие или да реагирате на предизвикателствата! Този транзит също може да засили вашата устойчивост, вашата смелост, да ви вдъхнови да се борите, за да се утвърдите, да удвоите усилията си в определени сфери от живота си! Много е важно правилно да разпределите силите си и да бъдете по-организирани. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Марс е в напрегнат аспект към знака ви и може да създаде сблъсък с конкуренти, врагове, но ще излезете като победители от напрегнатите битки с противници. Ще имате подкрепа от хора, които ще ви дадат съвет и ще ви протегнат ръка, за да не изоставите основните си цели! Юпитер в работната сфера потвърждава тази тенденция на разширяване, нови вдъхновяващи и обогатяващи задачи! Звездите ви дават зелен коридор. Не се притеснявайте, че нещата се движат бавно. Идеално време за засаждане на семена - реално или символично - в предстоящи нови проекти.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей –  Очаква ви енергично ежедневие през цялата седмица. Благоприятно време за положителни промени в живота, тъй като творческият потенциал ще се увеличи, ще имате ярки творчески идеи, които ще донесат успех, а в някои случаи и печалба. Юпитер в тригон към вашия знак в 5-ти слънчев дом може да известява късмет в областта на игрите, спекулациите, сцената, развлекателните дейности или радостни събития, свързани с деца! Слънце и Меркурий в Дева в осмия ви дом биха могли да извадят на повърхността въпроси, свързани с кредити, наследство. Възможно получаване на заем, финансови средства или други възможности, които ви позволяват да направите голяма покупка, например недвижим имот.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Квадратът на Юпитер в Близнаци към Слънце и Меркурий в Дева, както и към вашия знак може да известява доста бурни събития, внезапни обрати, важни, изключителни решения! Ще почувствате нужда да се оттеглите и спокойно да се погрижите за проблемите, които ви притесняват през този период. Добре  е да се отдръпнете от всички, да се синхронизирате отново със себе си. Изведнъж можете също да промените начина си на живот, да опитате нови преживявания, да се осмелите да мислите по-мащабно! Монотонното ежедневие вече не ви устройва и търсите нови полета на дейност, действие, утвърждаване! Късметът ще бъде ваш неизменен спътник!

Благоприятни дни – 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Водещи новини

Още новини