Новолуние в Дева

pixabay
share

В ранните часове на 3 септември, в 04:55ч се случва Новолунието в земният знак Дева. Всяко новолуние показва каква е темата за следващите четири седмици напред. Ако се фокусирате върху темата, която новолунието повдига, шансовете резултатът да е добър се увеличават значително. След две седмици, когато настъпи пълнолуние, ще разберете дали вашите желания са на път да се сбъднат и можете да продължите с намеренията си да улесните успеха или трябва да се откажете от това, което сте пожелали. Ако знаете в кой дом от вашата рождена карта попада новолунието, ще получите още повече подробности за това как енергията на новолунието работи за вас през следващите четири седмици.

Марс, Уран, Нептун и Плутон – всички те сега са в самия край, в последните градуси на съответните си знаци и разбира се, си влияят един на друг. Марс квадратура с Нептун всъщност е труден аспект, който може да сигнализира за отмяна или нещо друго, което не иска да се случи. Това, което също е специално сега, е, че Венера среща Южния възел във Везни по време на новолунието и е в опозиция със Северния възел в Овен. Тези комбинации може да покажат трудности при получаването на това, което искате. Може да бъде всичко - от пари до любов. Можете изведнъж да отхвърлите нещата, за които преди сте се държали. Най-добре да изчакате около ден-два, преди да започнете работа с това, което ви е на ум.

Това Новолуние създава атмосфера на несигурност и объркване, където действията и вземането на решения могат да станат разпръснати и трудни за навигация. Марс иска да ни тласне напред с решителност, но завесите от мъглата на Нептун могат да ни накарат да се съмняваме в нашите цели и мотиви.

Лошият сън или липсата му изобщо може да засегне много от нас, обикновено поради твърде голяма умствена активност.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Въпреки че пътят напред може да бъде изпълнен с предизвикателства, има и голям потенциал за растеж и трансформация, ако се изправим пред тези енергии с осъзнатост и разум.

Можете да си пожелаете каквото искате от новолунието, но за да подобрите шансовете си, трябва да имате предвид няколко неща.

- Пожелайте си това, което искате. Ако сами вярвате в това, то може да бъде ваше.

- Чувствайте се свободни да запишете вашите желания за новолуние, но след това ги пуснете и оставете Вселената и новолунието да работят за вас. Ако се съсредоточите твърде много върху желанията си, можете да забавите потока.

- Може да напишете до 10 желания при новолуние, направете го до 3 дни след новолуние и след това ги пуснете. 

Кристали, които могат да ви помогнат да реализирате мечтите си:

Черният обсидиан означава промяна и фокус и следователно е най-добрият кристал на проявлението. Програмирайте го с мечтите си и оставете магията да се случи!

Лунният камък ви помага да се доверите на Вселената и интуицията си, което е важно, когато искате да осъществите мечтите си.

Водещи новини

Още новини