По собственото настроение и състояние днес можете да определите правилен ли е пътят ви

Pixabay
share

Луната е в знак Риби до 02:53ч на 22 август

В дните на Рибите всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, започва да ни привлича повече тайнственото и мистичното. Отслабва умствената концентрация, мисълта витае често в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами съзнанието в света на илюзиите, поради което всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в реалността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 21:23ч

Един от най-хубавите и забавни дни от гледна точна на лунния календар. Този лунен ден е изпълнен с положителна енергия. 17-ти лунен ден е свързан със Слънцето, затова трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора.

Денят е посветен на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Време за радост и веселие. На празниците на виното се събирал целия град. Хората танцували, говорели, забавлявали се, без ограничения и вражда. Днес е напълно възможно да откриете истинската любов, ако още не сте я срещнали. 

Енергията на деня е нужно да се направлява в творческото русло. Хубаво е да има хармония, всичко трябва да е в нужната мярка и на време. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не се стремете да живеете по план, защото всичко може да се получи обратно на това, което сте планирали.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, преображението. Енергията на деня трябва да се изразходва за придобиване на радост, вътрешна свобода, за постигане на екстаз. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до крайности - буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. 

Болестите на този лунен ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. По собственото си настроение и състояние днес можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. От общуването можете да почувствате истинска радост. В любовта и интимността - откриване на нови граници. Но не бива да се ядосвате и да се карате. Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. 

Следва 18 лунен ден от 21:23ч на 21 август до 21:46ч на 22 август

Водещи новини

Още новини