Ден за адаптация, преосмисляне и оценка на последните събития

Pixabay
share

Луната е в знак Везни до 02:23ч на 22 август

Луната в знак Везни носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Хората са по-деликатни и приятни в общуването си. Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър момент. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: продължава 5-ти лунен ден до 11:24ч на 21 август

Следва 6-ти лунен ден от 11:24ч на 21 август до 12:29ч на 22 август

6 лунен ден е първият от “благословените дни”. В този ден към земята пристига мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито добро, нито лошо. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Прекрасен ден за запознанства. Ден на интуитивното знание, за адаптация, преосмисляне и оценка на последните събития. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Денят дава възможност на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Най-подходящо за днешният ден са класически секс с традиционни пози. Въздържайте се от такива пози, които изискват по-активни действия и сложни позиции. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Водещи новини

Още новини