Тези, които се поддадат лесно на изкушения и съблазни, могат да ги настигнат неприятни последствия

  • 24 февруари 2024 05:55

  • 2688
  • 0
Тези, които се поддадат лесно на изкушения и съблазни, могат да ги настигнат неприятни последствия
© pixabay

Луната е в знак Дева от 03:39ч до 16:31ч на 26 февруари

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. 

Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да започнат да се упрекват един друг, да си намират кусури, да се критикуват. Може да стане доста тягостно положението. Добре ще ви се отрази стоенето в различни стаи. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. 

Пълнолуние в 14:31ч 

При Пълнолуние Слънцето и Луната са в опозиция. Нехармоничният аспект между двете светила предизвиква конфликт на съзнание и подсъзнание, напрежение в отношенията с противоположния пол, нараства вероятността от аварии, инциденти, нещастни случаи. 

Лунен календар:  продължава 15 лунен ден до 18:06ч

Символ: изкусителна змия; Енергия на деня: активен ден. 

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Хората, които сега се поддават лесно на съблазни, могат да ги настигнат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Изисква се последното ви усилие, но то трябва да бъде настоятелно и уверено. Ако искате да се отпуснете и да си починете малко, смятайте, че работата ви ще отиде напразно. Всичко ще се получи, само ако активността ви се използва максимално.

Имайки съкровена мечта, опитайте се да насочите всичките си мисли към нея. В астралния план се формира напълно нов път за вашия жизнен поток. Основното е желаната цел да е искрена и да не вреди на света около вас или на вас. Само спазвайки това условие, ще можете да включите положителните енергии. Луната бързо ще се включи и няма да пожали силите си, за да изпълни мечтата ви. 

Ритуал лунно къпане при Пълнолуние

В петнадесетия лунен ден се дръжте така, както бихте искали да изградите целия си бъдещ живот. Опитайте се да избягвате конфликтни ситуации и кавги. Не вземайте пари назаем. Ако изживеете този период без притеснения и проблеми, тогава на космическо ниво ще бъде запечатана определена матрична схема, ръководеща следващите фази на спътника на нашата планета.

Съвет за 15-ти лунен ден: „Днес не правете нищо важно“

Следва 16 лунен ден от 18:06ч на 24 февруари до 19:08ч на 25 февруари

Шестнадесетият лунен ден е един от най-светлите и чисти дни. Тези, които са работили усилено през периода от дванадесети до петнадесети лунен ден, трябва да си починат. Идеалното време да възстановите силите си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2688 0

Свързани новини

Водещи новини