Този ден като цяло може да се смята за добър и щастлив

pixabay
share

Луната e в знак Близнаци до 22:00ч на 24 април.

Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки, неочаквани решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. 

Необходим е  да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Луната е на празен ход от 15:16ч до 22:00ч. В това време не е добре да се предприема нищо важно. В 22:00ч Луната преминава в знак Рак. 

Лунен календар: 5 лунен ден от 08:55ч на 24 април до 09:45ч на 09:45ч н 25 април

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорогът, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подпомогнато като четете молитви и напявате мантри. 

Физическото натоварване е полезно. Особен ефект има и практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Не е подходящо за сериозни дела, нови дела, за творчески начинания. 

Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. За уязвима зона се счита стомаха. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни продукти и да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата. 

Денят на астралните борби

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват. 

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

Според поверието за лунния ден е добре днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. 

Водещи новини

Още новини