Ден за укрепване на семейните отношения и връзките

  • 30 януари 2023 06:06

  • 3828
  • 0
Ден за укрепване на семейните отношения и връзките
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Телец и от 07:53ч до 10:36ч се движи на празен ход. 

Неподходящо време за важни дела, нови начала, придобивки. 

Луната влиза във въздушния  знак Близнаци от 10:36ч на 30 януари до 22:13ч на 1 февруари

Да бъдете сами не е добре, подходящо е за срещи с роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е  много чист въздух. Ако не можете да сте навън, проветрявайте помещенията. Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Засилва се склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. 

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. Маникюри сега не се препоръчват.  

Лунен календар: 9 лунен ден продължава до 12:14 ч на 30 януари

Конфликтно време. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден от 12:14ч на 30януари до 12:48ч на 31 януари

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Делата, започнати в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Човек сега е способен обективно да оцени своите възможности.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. 

Секс - Подходящо време за прояви на любов, за секс, но без да се експериментира, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Покупки – Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене. 

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3828 0

Свързани новини

Водещи новини