Таро хороскоп за 2023 г.: Пътища и нови хоризонти очакват една от зодиите

Pixabay
share

Каналът Vbox7 публикува таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме ви втора част, която е за зодиите Стрелец, Везни, Дева, Рак и Скорпион.

Ето и какво ви очаква за новата година, според зодията ви:

Таро хороскоп за 2023 г.: Една от зодиите ще сбъдне най-голямата си мечта

Стрелци, първата карта, която ви се пада, е: "Застой", затова се раздвижете. Може малко да поспортувате. Тя бoхемията няма да избяга. В това забързано ежедневие да стоиш на едно място не е във ваш плюс. Следващата карта е: "Печат". Явно или ще финансирате нещо, или ще подпечатате много важен документ, но какъв ще е той, само вие си знаете. Съветът ви за 2023 г. е: "Подарък"! Следващата година дядо Коледа няма да ви пропусне. Очаквайте подаръци и внимавайте какво си пожелавате! В общи линии, всичко ви е шест, само малко трябва да се раздвижите.

Везни, първата карта, която ви се пада за 2023 г., е: "Омагьосан кръг". Внимавайте много - може в началото на годината да се завъртите в омагьосан кръг, независимо в коя сфера. Започвате някакво ново начинание и не го довършвате докрай: и накрая все някой друг ви е виновен. Омагьосаният кръг също може да означава, че имате нещо от 2022 година, което ви пречи да продължите напред. Втората карта за вас е: "Везни". Тя показва, че ще се въртите напред или назад в омагьосания кръг, или пък просто ще излезете от него. Но внимавайте, бъдете нащрек, защото времето може да ви покаже, че не ви остава много време да мислите, а трябва направо да действате. Съветът към вас е: "Слънце". Трябва да се опитате да бъдете по-слънчеви, светли и топли. Слънцето ще изгрее на вашата улица и всичко ще се нареди. Използвайте топлината в сърцето си.

Деви, първата карта, която ви се пада за 2023 г., е: "Паяк". Явно някой ще се заплете в паешките мрежи. Тя може да бъде мрежа от хора, сложни ситуации, а защо не и любовна мрежа. Бъдете внимателни и се опитайте да не се оплитате прекалено много. Да видим каква ще бъде следващата карта за вас! И тя е: "Ключ". Тази карта означава, че ще намерите ключ към сложна ситуация и ще се отървете от мрежата, в която вероятно сами сте се вкарали. "Ключът" може да означава също, че ще получите ключа към нечие сърце. Така че добре го пазите, да не вземете да го загубите и него. Съветът към вас за 2023 г. е: "Куче". То символизира приятелството. Това означава, че имате верни приятели или че просто трябва да си купите куче. 

Раци, първата карта, която е изтеглена за вас предсказва, че имате някакво предупреждение - явно сте тръгнали по грешен път. Така че тази година имате шанса се поправите: да прецените какво не правите както трябва и кое ви дърпа назад. Я да видим какво е нужно да поправите с помощта на втората карта: „Дълг“! Тя ни показва, че трябва да обърнете повече внимание на задълженията, на работата си и на семейството си. Опитайте се да бъдете по-организирани. Съветът, който картите ви дават, е: „Сол“. Тази карта показва, че човек трябва да се пречисти. Съветвам ви да започнете да се занимавате с духовни практики или да потърсите някой ритуал, за да почистите енергията на тялото си или дома си.

Скорпиони, първата карта, която ви предсказва каква ще бъде вашата 2023, е: "Вина". Очевидно напоследък се чувствате виновни за нещо. Нещо във вас не е наред - явно не спирате да обвинявате някого за нещо. Това е типично във ваш стил. Втората карта, която описва вашата година, е: "Хармонизация". Трябва да намерите хармонията, да правите хубави неща за самите вас и за близките ви. Отидете на масаж или разпуснете, както само вие харесвате. Съветът към вас от таро за 2023 г. е: "Път". Трябва да пътувате, да преоткриете себе си и света около вас. Пътищата и новите хоризонти ви очакват през новата година.

Водещи новини

Още новини