Всичко, което се случва е за по-добро

Pixabay
share

Луната е в знак Везни до 06:02ч на 24 май

Луната във Везни води до добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи.

Добре е да се посети църква - ден, в който молитвите биват чути

Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Засилва се усещането за красотата около нас.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Продължава 12 лунен ден до 17:07ч на 23 май (от 15:51ч на 22 май)

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за даровете, които са му дадени. Продължава лунния ден, в който молитвите биват чути, защото енергията е специална.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Денят не подхожда за активни действия, а е подходящ само за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване да е малко.

Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

В този ден не трябва да се допускат грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Следва 13 лунен ден от 17:07ч на 23 май до 18:26ч на 24 май

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. В този лунен ден могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Меркурий квадратура Нептун – за какво да внимавате

4 слънчев ден – Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Ден за милосърдие и защита на слабите и беззащитните.

В отговор на някои хора – да, всеки ден и всеки миг може да се молим, но лунният календар отчита специални дни, когато молитвите по-лесно биват чути, когато подпомагат желанията ни. Енергиите се менят всеки ден и подпомагат едни или други действия. Всеки, който не вярва може да експериментира, когато е посочено, че е неблагоприятно за нещо определено и да направи обратното. Със сигурност няма да се наредят делата ви, така както искате. В някои случаи веднага се сблъсквате с последиците, но с други неща, не се проявява веднага, а с времето, но тогава човек не разбира откъде му идват неприятностите, загубите, болестите неговите и на близките. Няма да направи връзката, че преди време е нарушил някои правила, не е спазил някои препоръки. За който е разбрал, това е. За невярващите – ами имат още много да учат, ама може би в някой друг живот. Може ли да си представи изобщо някой как тези огромни космически тела се движат в небосвода и че присъствието им там е просто така случайно, че не оказват никакво влияние върху живота на нашата планета и хората? И ако не е вярно (защото не го разбират), защо най-великите умове като Леонардо да Винчи, Айнщайн, Гьоте и безброй много известни личности допринесли за развитието на човечеството са се занимавали с това? Не може да се разсъждава толкова ограничено в днешно време „не разбирам, не вярвам, значи не съществува“.

Водещи новини

Още новини