Добре е да се посети църква - ден, в който молитвите биват чути

  • 22 май 2021 07:25

  • 3405
  • 0
Добре е да се посети църква - ден, в който молитвите биват чути
© Pixabay

Луната е в знак Везни от 04:37ч на 22 май до 06:02ч на 24 май

Време на проявление на добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи.

Успешни ще бъдат повечето начинания

Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Събужда се усещането за красота. Точно в тези дни се засилва желанието да купуваме красиви неща.

Уязвими органи, поради което не се препоръчва хирургична намеса са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Продължава 11 лунен ден до 15:51ч на 22 май (от 14:38ч на 21 май)

Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Следва 12 лунен ден от 15:51ч на 22 май до 17:07ч на 23 май

Символи на деня - сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце.

Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа.

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране.

Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

3 слънчев ден – Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3405 0

Водещи новини