Дебора: Подобни "хора" като Георги не трябва да се разхождат на свобода

Фейсбук
share

Дебора Михайлова, която бе обезобразена с макетно ножче през 2023 г., публикува видео след днешното заседание на делото ѝ срещу Георги Георгиев.

"По повод днешното дело и всички клевети, които се изписаха по мой адрес и по адрес на семейството ми, искам да изясним няколко неща. Достатъчно мълчах и търпях. Имам предвид всичко, което се изписва по жълти статийки и се разпространява после чрез социалните мрежи. Относно моята лична сметка: в нея имаше постъпили 25 000 лв. общо, от които 20 000 лв. са спонсорство за първия ми клип. Имаше слухове, че по личната ми сметка са постъпили 200 000 лв. Представила съм банково ичвлечение от личната ми сметка по повод две жалби, постъпили по този въпрос. Стана напълно ясно, че такива пари в сметката ми няма. Сметката ми не е дарителска, а лична. Не съм злоупотребила с никого и никого не съм подвела! Опитвам се по един или друг начин да преживея всичко, което се случи. Мисля, че донякъде успявам. Радвам се, че нося борбения характер на майка им и съм толкова силна жена, колкото и тя. Няма да се предам, защото знам, че съм искрена. Не се оставяйте да бъдете манипулирани", призова тя.

Съдът пусна под домашен арест обвиняемия по делото "Дебора"

"Подобни "хора" като Георги не трябва да се разхождат на свобода. Вярвам, че истината ще излезе наяве. Не вярвайте на писания и сайтове", добавя Дебора. 

Дебора не се яви на днешното заседание. В продължение на два часа обаче беше разпитвана майка ѝ - един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес. А решението на съда бе промяна на мярката - от задържане под стража на домашен арест.

Водещи новини

Още новини