Галеви на плаж в ЮАР

share

Братя Галеви, които изчезнаха ден, преди да влязат в затвора, си карат кефа в ЮАР, пише вестник "Уикенд", който разполага с папарашка снимка на Ангел Христов.

Той бил на плажа в компанията на още двама души, най-вероятно сърби. Докато се припичал, Ангел Христов провел няколко телефонни разговора, а после се изнесъл с мощен джип "Рейндж Роувър".

Дупнишките феодали са били засечени от наши сънародници в Кейптаун още няколко пъти. Според "Уикенд" скандалните бизнесмени гостували на съгражданката си Веска Меджидиева, докато си стъпят на краката и се ориентират в атмосферата и порадките на южноафриканската република.

Няма власт, която да може да екстрадира баретите обратно в родината, където да излежат присъдата си. Причината е, че не съществува такава правна спогодба между двете държави.

Оправната Веска Меджидиева дори съдействала на престъпния тандем да получат по най-бърз начин нови документи за самоличност. Любимката на Жан-Виденовия "Орион" бе осъдена на 7 години затвор за незаконно присвояване на 5 милиона долара от Българска промишлена и земеделска банка. Тя обаче така и не изтърпа наказанието си, а ловко избяга в ЮАР.

Водещи новини

Още новини