Викторио, убил приятелката си и детето им: Тя имаше връзка със сина на Христо Ковачки

Булфото
share

Днес станаха известни нови разкрития по случая с убитата Дарина Министерска и 1-годишната ѝ дъщеря Никол, предаде Канал 3.

Оказва се, че жертвата е научила за оръжието на Викторио Александров дни преди смъртта си. Викторио е обвинен в убийството на жената, с която живеел на семейни начала, както и за смъртта на общото им дете. На закрито заседание стана ясно още, че Дарина е имала връзка със сина на Христо Ковачки, според показанията на обвиняемия. От пресофиса на бизнесмена се свързаха с Novini.bg и заявиха категорично, че той няма нищо общо със случая и не става въпрос за неговото дете, а явно е съвпадение на имената.

Тръгна делото срещу Викторио, обвинен за убийството на приятелката си Дарина и детето им

Лелята на жертвата разказва, че племенницата ѝ е имала притеснения за живота си и затова семейството ѝ се е опитало да я предпази, но неуспешно. Свидетели разказват, че за последно са видели невръстната Никол с баща ѝ в заведение в Нови Искър, когато той бил във видимо неадекватно състояние.

Припомняме, че майката и детето бяха намерени убити в дома им в “Надежда“ на 29 октомври 2018 г. Няколко часа по-късно Викторио Александров бе арестуван по подозрения, че е извършил тежкото престъпление. Засега той остава в ареста.

Водещи новини

Още новини