Майката на Боевски: Синът ми спи на земята в килията

share

Познавам много добре сина си, убедена съм, че никога не би направил такова нещо. Той винаги е предупреждавал децата си да се пазят от наркотици.

Това каза пред БНТ майката на Гълъбин Боевски - Стела. Днес тръгва процесът в Бразилия срещу олимпийския ни шампион, който е обвинен в трафик на наркотици.

Стела Боевска каза, че е убедена, че синът й не не е отишъл в Бразилия като "муле", а за да заведе дъщеря си на турнир по тенис. "Чух от медиите, че има финансови затруднения, но говорих с него и знам, че не е вярно. Има кредити, които обслужва. Знам, че му е много трудно в затвора, но той е силен и ще се справи. Днес тръгва делото и съм убеден, че той ще се окаже невинен. Убедена съм, че това е така. За 180 дни той все още не е разпитван, имал е само разговори с адвоката си, следствие не се води", добави тя.

Майката на олимпийския шампион съобщи, че в килията синът й спи на земята.  "До този момент не сме провели нито един телефонен разговор, нито по скайп, кореспонденцията ни е единствено чрез писма.", посочи Стела Боевска.

Тя отново заяви, че вярва, че "държавата ще направи нещо за един олимпийски шампион, който е направил нещо за страната си".

Водещи новини

Още новини