Синът на Цар Киро: Ще съдим Веселин Христов

share

Ние няма да убиваме Веселин Христов, искаме да го съдим.

Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 синът на Кирил Рашков-Цар Киро – Ангел Рашков към Веселин Христев от Катуница.

Между двамата избухна спор, тъй като синът на ромския бос бе афектиран от осъдителната присъда от 3,5 г. на баща си. Присъдата беше постановена именно за отправена от Кирил Рашков закана за убийството на Веселин Христов и Иванка Петрова от Катуница.

Ядосаният Ангел Христов отправи куп безпочвени обвинения срещу Веселин Христов, като каза, че последният рябва да влезе в манастир, да стане калугер и да си изкупи греховете. Рашков го заплаши, че ще го съди в Страсбург за разпалване на етническа вражда.

Според твърденията му, преди време в полунощ Христов и негови приятели го тормозили в дома му. При един от случаите Христов дори уринирал пред къщата им.

Синът на Цар Киро продължи, заявявайки, че майка му София е станала кметица благодарение на ромските гласове. Ангел Рашков каза още, че той е поддържал връзка с Цветелин Кънчев и Ицо Папата, а доказателство за това били техни общи коментари във социалната мрежа “Фейсбук”. На някои от твърденията на ядосания ром, Веселин Христов отговаряше с насмешка.

Водещи новини

Още новини