Пребитият нотариус Валентина Механджийска не позволявала да проверят дейността й

share

Пребитата преди дни в София Валентина Механджийска не позволява на разследващите да проверят дейността й като нотариус. Жената бе нападната и бита в началото на седмицата, заедно с дъщеря си, от двама маскирани мъже. Това разкри главният секретар на МВР старши комисар Младен Маринов пред журналисти.

По думите му това се налага, за да се разбере дали инцидентът е свързан с работата на Механджийска. По тази причина се налага с нейното съгласие разследващите да проверят сключените от нея договори и сделки. До момента обаче Механджийска отказвала да съдейства на полицията.

Механджийска и дъщеря й бяха нападнати този понеделник на столичния бул. „Драган Цанков” от двама маскирани мъже, които и до момента остават в неизвестност. По думите на Младен Маринов разследването до момента е показало, че побоят е бил насочен конкретно към Валентина Механджийска, а не към дъщеря й: "Имаме насоки към това, че нападението наистина е планирано предварително и е насочено пряко към нотариуса, а не съм дъщеря й, което дава наклон, че това е престъпление, свързано с личността и с работата на нотариуса", каза Маринов.

Водещи новини

Още новини