Вижте охранителите, които убиха Нягол (обновена+снимки)

Булфото
share

Варненският окръжен съд гледа мерките за неотклонение “задържане под стража” спрямо лицата, които ще бъдат привлечени като обвиняеми за убийството на мъжа в мол във Варна.

Припомняме ви, че в събота трима охранители пребиха 52-годишният Нягол Петров във варненски мол, който след побоя почина. Инцидентът е станал в служебен коридор на търговския център.

"Ще съдействам, имам годеница!", това заяви в съдебната зала 22-годишният Красимир Димитров, който е един от тримата гардове от Гранд Мол Варна, уличен за убийството на 52-годишния Нягол Петров, съобщава petel.bg. Варненският окръжен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение. 22-годишният Красимир Димитров е студент, 3-ти курс, специалност "Стопанска икономика" във Варна. Прокурорът изтъкна, че има няколко случая, в които той е участвал в побоя и на други клиенти.

Задържане под стража е мярката и за 20-годишния колега на Димитров - Цветан Маринов, както и за 25-годишния Ангел Николов. Защитниците на младежите изтъкнаха, че тепърва трябва да се прецизира тежестта на обвинението.

До момента работния текст е за умишлено убийство, наказанието за което е от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на обжалване. Постоянните си мерки за неотклонение 3-мата младежи могат да обжалват пред Апелативния съд на 24 март от 10:00 ч.

Снимките може да разгледате ТУК.

Водещи новини

Още новини