Близките на убития в мола мъж не смеят да кажат на майка му

  • 18 март 2015 21:39

  • 4086
  • 7
Близките на убития в мола мъж не смеят да кажат на майка му
©

Близките на пребития до смърт Нягол Петров не смеят да кажат на майка му как е починал синът й. Жената е на 82 години и е на легло.

Това разказаха братът и снахата на починалия – Петър и Калина Петрови, пред камерите на Нова телевизия. „По-добре да не разбира. Няма и как да разбере. Защото тя е 82-годишна стара жена“, обясни Калина. Роднините на Нягол са в шок и още не могат да приемат факта, че той е убит по този жесток начин. Нягол е бил пребит и оставен да агонизира в сервизна зона на „Гранд мол“ във Варна. Успял е да се добере до търговската част, където очевидци извикали линейка. По-късно, обаче, починал.

В охранителната фирма вече трети ден след инцидента тече вътрешна проверка. „Не всички записи съм изгледал, но това, което видях, ми беше достатъчно. Не може да има нормално обяснение за това агресивно поведение и просто не мога да си обясня кое ги е провокирало”, коментира Ивелин Петров, мениджър по сигурността в охранителната фирма.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4086 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.07.09 | 15:14

3
"Не може да има нормално обяснение за това агресивно поведение и просто не мога да си обясня кое ги е провокирало..." Чалга поколението идиоти, родени след 1990-те-това постигната българите за 25 години декорация. Те не са нормални, те са 100% келеши и курви, които нямат грам уважение към човешкия живот, като че ли животни са ги създавали. За възпитание да не споменавам!

2016.03.28 | 15:44

7
Като няма държава няма и нормални граждани а децата се израждат в зверове.Щото сте слабаци смотаняци и скоро и вие ще сте смазани и ще изчезнете като държава.
иван

2015.07.09 | 15:16

5
Не мога да разбера ,какво общо има чалгата в случая...някакви БЪЛГАРЧЕТА ,възпитани от българи в български семейства убиват един беззащитен човечец и ти си тръгнал да обвиняваш чалгата !!!Много несериозно от твоя страна !!!Защо смяташ че една чалга е по силна от вашите традиции във възпитанието на децата Ви ...жалък опит да омаловажиш безсилието на българското общество!!! Не чалгата вие направила толкова безпомощни а вашето огромно желание да спечелите слава и богатство на всяка цена!!!!!Не винете другите за вашето безсилие да възпитавате децата си да уважават и почитат старите ,болните и недъгавите! От малки ги учите да мразят циганите ,да избягват бедните,да се дистанцират от изпадналите в беда ,учи сине за да не станеш работник ,не са ли това истинските лица на тези убийци !!!Чалгата и преди и сега си е съществувала ,само че вие винаги търсите виновника за вашите неуспехи не там където трябва !!!ПОПРАВИ СЕ ЧОВЕЧЕ!!!ВСЕКИ ИМА ИЗБОР ,НИКОЙ НЕ ГИ КАРА НАСИЛА ДА СЛУЧАТ ЧАЛГА!!!!
2

2015.07.09 | 15:15

4
Прав си но не всички са боклуци обаче 90% от тях са

2015.07.09 | 15:14

2
И по лошо ще става българина е уникален боклук

2016.03.28 | 15:42

6
Ми марш от тука преди да лежиш някаде с смазана глава.Аз примерно добре бих те биинал заради голямата ти насрана уста,но ти навън си траикаш.
Е - Ник

2015.07.09 | 15:14

1
В България отдавна вече човешкият живот няма стойност...за съжаление!

Добави коментар

Водещи новини