Божидар Лукарски съди Сашо Диков

Булфото
share

Божидар Лукарски съди Сашо Диков, сподели самият той в предаването си "Дикоff" по Нова телевизия.

Икономическият министър отказа да посочи причината пред Диков, като му обясни, че ще се видят в съда. Оказа се, че вицепремиерът Томислав Дончев пък съди журналистката Ива Николова заради това, че му е нанесла тежко душевно разстройство.

Николова заяви, че е недопустимо човек с душевно разстройство да управлява държава и призова да се реализира почина на зам.-председателя на парламентарната Група на ГЕРБ Красимир Велчев за преглед на психиката на кандидат-депутатите преди да влязат в листите.

Николова изтъкна, че е недопустимо цялата държава в лицето на министри и други свои представители да застава срещу журналисти чрез съдебната власт, тъй като това няма нищо общо с демокрацията и свободата на словото. И призова Борисов да обясни на министрите си, че докато са в кабинетите на властта не могат да преследват съдебно общественото мнение в ръцете на журналистите.

Сашо Диков отново поиска от премиера да получи точен отчет за пребиваването на Лукарски в САЩ около Коледа и Нова година заедно с дамата на сърцето му. Именно този въпрос изкара извън релси министърът на икономиката в кулоарите на парламента. Диков директно го обвини, че е използвал служебното си пътуване за сметка на бюджета, за да се разходи в САЩ заедно с приятелката си.

Водещи новини

Още новини