Известен банкер прегазил сестрите Белнейски

share

Разследването на убийството на сестрите Белнейски може да претърпи сензационен обрат. Това пише вестник “България днес” като се позовава на свои източници от службите за сигурност.

Според тях Росица и Христина все пак са били блъснати от автомобил, а след това е симулирано изнасилване за прикритие на следите. Чужда разузнавателна служба тези дни е подала сигнал на българските власти, базиран на оперативни данни. Според тях, въпросният автомобил бил с германска регистрация и принадлежи на един от най-известните ни банкери.

Имало сведения, че в деня на кървавото престъпление, въпросният банкер с добри позиции в кабинета “Станишев”, бил на лов в района на Пещера. “Това е сигнал, който тепърва ще се проучва”, лаконични били ченгетата, заети с разплитането на мистерията. 18-годишната Росица и сестра й Христина бяха открити мъртви в местността “Грамадите” край Пещера на 31 януари 2006 г. За последно майка им Фани ги видяла три дни по – рано. По онова време семейството живеело в края на Пазарджик.

Както е известно, в момента осъден за убийството на сестри Белнейски е бившият затворник Лазар Колев. Той обаче упорито не признава виновността си. И твърди, че е изкупителна жертва. Из Пазарджик и Пещера мнозина смятат, че Колев е набеден, за да бъде прикрит истинският инициатор на престъплението, който най-вероятно е известна фигура от политическите и бизнес среди на страната.

Водещи новини

Още новини