Обвиниха майка принудила 13 - годишната си дъщеря да проституира

share

Повдигнато бе обвинение срещу 37-годишната дупничанка Снежана Методиева за склоняване към проституция в Италия на 13-годишната си дъщеря, съобщава в. "Струма". Попечителството върху тийнейджърката е дадено на дядото Ленин Георгиев и неговата съпруга.

Преди около седмица, както “Струма” писа, Снежана Методиева беше задържана часове след като се върна от Италия, след като свекър й Ленин Георгиев подал жалба, че склонява 13-годишната си дъщеря да проституира в чужбина. Момичето било заведено от родителите си преди 3-4 години в страната на Ботуша с мотив, че ще учи. Но вместо да учи, детето е проституирало под натиска на майката.

В момента психолози и специалисти от отдел “Закрила на детето” към Социални грижи - Дупница работят с тийнейджърката. Началникът на Районното управление в полицията в Дупница Борислав Динев апелира към всички, които са склонявани да проституират от Снежана Методиева и досега са се страхували от нея, да подадат жалби, тъй като има съмнение, че тя е карала да проституира не само дъщеря си, но и други момичета от ромски произход от Дупница. Те най-вероятно все още се намират в Италия и проституират. Ако има жалби, то те могат да бъдат подавани и от роднини на склонявани към проституция в Италия от Снежана Методиева.

Водещи новини

Още новини