Бащата на убитата Яна: Съжалявам, че Чеци няма да бъде убит

share

Искам смъртна присъда за убийството на дъщеря ми. Това заяви пред БТВ бащата на убитата Яна Кръстева Явор. Аз съм родител и цял живот съм бил селскостопански производител. Не съм вещо лице, което да каже дали доказателствата ще са достатъчни за присъда на Чеци, каза Кръстев.

„Нямам какво да говоря с Русинов, въпреки че бяхме на два метра в съдебната зала. Аз не съм загубил кола, а детето си. Не знам колко струва живота на дъщеря ми и не съм определил аз кръвнината от 400 000 лв., не искам да печеля на гърба на трагедията ми. Този убиец е убил моето дете, утре може да убие друг“, избухна почернения баща. Ще го гоня до дупка, ако трябва и в Страсбург, каза Кръстев. Той разкри и че в последните дни се е появило ново доказателство. Между палеца и средния пръст на убитата му дъщеря е бил открит бял косъм, твърди Кръстев

Съдът трябва да бъде убеден, че няма доказателства, че Чеци е убил Яна Кръстева в Борисовата градина, отговори адвокатът на Николай Русинов-Чеци Иво Найденов. Нормално е бащата да иска присъда за извършеното престъпление. ДНК-експертизата не е решаващото обстоятелство, тъй като Русинов никога не е отричал, че е правил секс с момичето в Борисовата градина. Намерените косми е нормално да останат по тялото на Яна след сексуален контакт, каза Найденов. Има още две лица, които са били на мястото, твърди адвокатът.

Водещи новини

Още новини