Ченгето касапин от Бургас: Наръгах Мария 7 пъти. Неволно.

share

Обвиненият за жестокото убийство на красивата барманка Мария - Михаил Менашки най-сетне е дал обяснения пред разследващите, научи "24 часа".

Досега бившият полицай е отказвал да говори са случилото се в началото на септември. По време на заседанията за определяне на мярката му за неотклонение той обаче отричаше авторството на престъплението. Тези изявления нямат процесуална стойност, коментираха юристи.

Преди дни при разпит в присъствието на адвокатите му Менашки за първи път е заявил, че отишъл при Мария, носейки в себе си нож. Той обаче не потвърдил изцяло обвинителната теза на прокуратурата за умишлено убийство. Разказал, че с Мария се скарали и при скандала я намушкал неволно. Трудно ще убеди съда, че по невнимание може да се нанесат 7 прободни рани, коментират юристи.

Обясненията на Михаил Менашки е едно от последните следствени действия в рамките на предварителното производство за убийството на 30-годишната жена, довериха запознати с хода на разследването.

Обвиняемият е в ареста четвърти месец. Той направи опит да излезе на свобода в началото на ноември. Тогава се разплака в съдебната зала, обясни, че иска да помогне на приятелката си Маргарита, който била в тежко психическо състояние.
Съдия Захарин Захариев обаче го остави в ареста.

Водещи новини

Още новини